Vimets 2016: vi, música, tapes i entorn - Jordi Brú
15371
post-template-default,single,single-post,postid-15371,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Vimets 2016: vi, música, tapes i entorn

Vimets 2016: vi, música, tapes i entorn

Aquest passat 16 d’abril ha arribat l’edicó 2016 del Vimets. Enguany es celebrava la segona edició d’aquesta fantàstica iniciativa on es combinen tot un seguit de productes locals d’Els Guiamets: vins dels cellers vinculats al poble, tapes i música, en un entorn privilegiat, el Mirador del Pantà.

L’acte estava organitzat per l’Ajuntament d’Els Guiamets. Els cellers que hi van participar van ser: La Placeta, Mas de la Caçadora, Bessó-Encastell, Cellers Unió i Serra-Barceló. Les tapes van anar a càrrec del Restaurant Mestral i del Cafè de l’Ateneu. I la música la van posar els “Sons de Brasil”: Mirla Riomar (veu), Marcel Vallès (guitarra) i Ricardo Sierra (percussió).

Vam poder gaudir força estona de tot plegat, bona música, bon ambient, bon vi i bon menjar. Fins que la pluja va fer acte de presència i ens va obligar a traslladar-nos.

Tot seguit podeu veure unes imatges per tal que us en feu una idea o poder-vos buscar els que vau venir-hi!

 

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari