“Siurana de nit”. La crònica. - Jordi Brú
15415
post-template-default,single,single-post,postid-15415,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“Siurana de nit”. La crònica.

“Siurana de nit”. La crònica.

Any rere any, la sortida fotogràfica “Siurana de nit” que fem conjuntament amb Montsant Natura, es consolida com una de les més atractives per la diversitat fotogràfica que ofereix als participants.

Mentre esperem la nit, gaudim càmera en mà dels darrers rajos que ens ofereix el sol en aquest entorn privilegiat.

Poc a poc, la fosca va guanyant intensitat, però les darreres tonalitats càlides es ressisteixen a marxar en una hora blava cada cop més intensa.

La nit ja ha arribat. Comença doncs “lo bo”, allò que tots esperàvem.

I la llum de la lluna (plena!) ens il·lumina a la perfecció el paisatge que tenim davant nostre. Tot i que amb els núvols, s’accentua la contaminació lluminosa dels nuclis que ens queden més al nord.

Dins del Castell de Siurana, un dels darrers reductes sarraïns, estem en un mirador privilegiat des d’on poder veure tot l’entorn que ens envolta.

Sortint del Castell, no podem deixar de captar de nit el poblet de Siurana. Molt transitat per tursites durant el dia, però que a la nit queda envaït per una calma absoluta.

És llavors quan els “artilugis lluminosos” comencen a sortir de les nostres motxilles, per a aconseguir algunes fotografies diferents.

A darrera hora, cansats d’una intensa jornada, només ens queda fer la darrera foto, la de grup i esperar que arribi l’any vinent amb una nova edició!

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari