Setmana del Priorat - Jordi Brú
2183
post-template-default,single,single-post,postid-2183,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Setmana del Priorat

Setmana del Priorat

“La primavera la sang altera”. Arribades aquestes dates tot està florit, la natura s’ha despertat acceleradament de l’aturada hivernal. I nosaltres també. De sobte tenim moltes ganes de fer coses, com si durant l’hivern s’aturés el món… El cas és que sortim a recuperar el “temps perdut”.

Aquesta setmana no tenim cap activitat, perquè ens estem preparant per a la setmana vinent, per a gaudir de l’espectacle primaveral. Una setmana on totes les activitats fotogràfiques i de descoberta es centraran al Priorat.

Prepareu-vos doncs, per la “Setmana del Priorat”.

Dissabte 23

Anirem amb els companys de SERVIKaYaK, a descobrir els voltants del poble d’Els Guiamets i el seu embassament, generosament ple gràcies a un hivern plujós poc habitual a la zona.

Més informació de l’activitat clickant aquí.

Diumenge 24

Anirem amb els companys de Montsant Natura a fotografia les orquídies autòctones que surten de forma silvestre a Montsant. En aquesta sortida naturalística, a part d’ampliar els nostres coneixements sobre botànica, aprofitarem per introduir-nos al complex món de la macrofotografia. El Parc Natural de la Serra de Montsant és un marc idíl·lic on creixen diferents espècies d’orquídies, amb formes i colors extraordinaris, totes elles autòctones.

Més informació de l’activitat clickant aquí.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari