Santa Tecla 2016, la tria (personal) - Jordi Brú
15491
post-template-default,single,single-post,postid-15491,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Santa Tecla 2016, la tria (personal)

Santa Tecla 2016, la tria (personal)

Un cop acaba Santa Tecla, toca mirar i remirar les fotos que un ha fet. Aquí és quan la gent que no ha pogut ser-hi et diu: “ostres i perquè no ens ensenyes quatre imatges i així ens en fem a la idea”.

És difícil resumir tot el viscut, serien moltes imatges. Per la qualitat, per detalls, per moments, per instants personals,… Però en quatre? Quatre? És molt difícil, almenys per a mi ho ha estat, però també ha esdevingut un bon exercici personal.

Cal afegir que aquest ha estat el meu primer any com a diable del Ball de Diables de Tarragona, al qual no tinc prou paraules d’agraïment per com m’han tractat durant aquests mesos. I Santa Tecla amb ells ha estat, com us ho descriuria… Intens, molt intens!!

Són moltes les imatges que haurien d’estar en aquesta sel·lecció, però no hi caben totes i m’he decidit per aquelles que més m’han agradat a mi. Espero que a vosaltres també.

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari