La primera nit de l’any - Jordi Brú
15496
post-template-default,single,single-post,postid-15496,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

La primera nit de l’any

La primera nit de l’any

El passat dia 1, vaig voler fotografiar un paisatge nocturn durant la primer nit de l’any. No vaig dubtar massa, ja tenia clar on volia anar. De la mateixa manera que en nits anteriors, la climatologia preveia boires interiors al Priorat, però en aquesta ocasió un cel clar i sense núvols. Cal afegir que  la lluna estava en una fase molt incipient, la qual cosa feia preveure una gran visibilitat d’estrelles.

Abriga’t i desplaça’t cap a un bon punt de vista. Com no podia ser d’altra manera, un dels millors miradors de Montsant és Siurana. Curiosament, a aquella hora no hi havia els “rius” de gent que hi ha una hora normal de cap de setmana. El mar de boira estava espectacular, vist des de dalt. A sota, la gran majoria de pobles del Priorat, “colgats” literalment per la boira, segurament pensarien el mateix ja que no havien vist el sol durant tot el dia. Alguns inclòs no el veien des de feia dies!

Fred, sí, força fred. Però la calma poc a poc s’apodera del teu cos i gaudeixes…

“Montsant, amb el mar de boira als seus peus i el mar d’estrelles a sobre”.

Desitjo que us agradi compartir la primera de les experiències fotogràfiques del nou any!

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari