Montsant “la nuit” - Jordi Brú
15124
post-template-default,single,single-post,postid-15124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Montsant “la nuit”

Montsant “la nuit”

Les sensacions que et recorren el cos quan estàs fotografiant sota el cel estrellat, no es poden descriure amb paraules… Doncs imagina’t al Montsant! Un paisatge imponent, la lluna il·luminant les parets rocoses i les estrelles com a teló de fons en aquest “decorat”.

Sortida des la lluna al costat de les cingleres imponents de Montsant.

Tot comença el divendres, quan em trobo el Ramon, meteoròleg apassionant i apassionat (segur que heu vist imatges seves i de la Conxi al temps de TV3). Tenen un blog fantàstic al qual us recomano que li feu una ullada! “Aquest cap de setmana pugem al Pallars… que hi ha lluna plena!”

Ostres! Després d’uns instants, només em ve al cap quelcom que ja feia temps que volia fotografiar: el Montsant amb lluna. Tot i que la lluna plena va ser diumenge, vaig decidir pujar a Montsant el dissabte. Això va servir d’excusa per al retrobament de “dos companys de batalla”, el Lluís i l’Esteve, dos grans amants de la natura, les muntanyes i la fotografia.

Una bona vetllada (9 hores al final!), algunes esgarrinxades (les argelagues amb poca llum es veuen menys), escoltar el cant del gamarús (un rapinyaire nocturn), i gaudir del paisatge nocturn de Montsant, van fer que el resultat fos prou satisfactori per tots plegats. Ací us en deixo una mostra, que espero us permeti experimentar algunes de les sensacions viscudes.

Qui vulgui l’experiència completa, el Montsant us convida a gaudir-ne la propera lluna plena!

Després de molta estona buscant, gairebé al darrer alè, aparegué la imatge que havia estat anhelant tota la nit. Gràcies Lluís per la paciència!

En Lluís admirant els cingles de la Serra Major de Montsant. Hi destaquen La Roca Falconera i el Racó del Boixets

No hi ha comentaris

Escriu un comentari