Llaberia nits d’estiu - Jordi Brú
2209
post-template-default,single,single-post,postid-2209,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Llaberia nits d’estiu

Llaberia nits d’estiu

Llaberia és un dels espais dels més macos que tenim a la província de Tarragona, un poblet singular amb un entorn privilegiat. El passat dissabte vam fer-hi una de les sortides clàssiques, la de “Llums de capvespre” que organitzem cada any amb El Brogit Guiatges.

Acostumats a la calor engaxifosa de les zones litorals, o la calor tòrrida de dies endarrera al Priorat (algun dia es van assolir els 43º a Els Guiamets!), la climatologia que ens vam trobar a Llaberia (núvols i fresqueta) ens va permetre recuperar una temperatura més normal per als nostres cossos. Però, és clar que mai plou a gust de tothom, nosaltres volíem fotografiar les darreres llums sobre la serra de la Miranda i gran massa de núvols ens ho va posar força difícil. El sol no el vam poder veure, però les llums en aquest fantàstic espai sempre ens recompensen d’alguna o altra manera. I l’hora blava… ai l’hora blava, com diria un dels “filòsofs” de la vida: “gallina de piel”!

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari