Litoral - Jordi Brú
2237
post-template-default,single,single-post,postid-2237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Litoral

Litoral

Tot just avui fa 10 dies que estàvem al camí de ronda de l’Ametlla de Mar. Uns racons fantàstics amb uns valors naturals impressionants, fan que sigui un els espais més ben conservats del nostre litoral. Això és motiu més que suficient perquè, per segon any consecutiu, hi portem a terme una sortida fotogràfica amb els companys d’El Brogit Guiatges.

Només començar ja vam trepitjar una caleta preciosa tota plena de restes de posidònia fruit, en gran mesura, del temporal de llevant de fa uns dies. Val a dir que aquesta és una planta superior, una fanerògama en aquest cas marina, i no pas una alga com molta gent es podria pensar. La posidònia té arrels, tija i fulles.

La presència d’aquestes restes a la platja ens indiquen un bon estat dels ecosistemes litorals, i n’afavoreixen la biodiversitat.

A banda de caletes fantàstiques, aquest tram de costa es caracteritza per ser esquerp i força rocós, el qual facilita un gran nombre de motius fotogràfics per a poder destacar. Tot i així, tot el recorregut està ben condicionat i és apte per a tots els públics que vulguin gaudir d’un espai natural salvatge que ofereix un bon nombre de “postals”.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari