Els focs de Tarragona, molt més que un concurs… - Jordi Brú
15428
post-template-default,single,single-post,postid-15428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Els focs de Tarragona, molt més que un concurs…

Els focs de Tarragona, molt més que un concurs…

Aquest any he tingut el privilegi de ser convidat a formar part del Jurant del 26è Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. I vaig pensar: “Coi! Ja que hi ets, no faràs quatre fotos?”.

Vaig poder fotografiar “entre bambalines”, veure de primera mà els preparatius pirotècnics i conèixer un bon grapat de persones que en saben moltíssim d’aquest món. Perquè és tot un món!

Us he de dir que viure les hores clau dels diferents dies amb els companys de Cultura de l’Ajuntament, veure totes les complexitats que porta associades la realització d’un esdeveniment d’aquestes característiques, conèixer cadascuna de les empreses pirotècniques els preparatius per a intentar agradar el màxim possible a la Ciutat i compartir punts de vista amb la resta de membres del Jurat, ha estat una  gran i enriquidora experiència.

Això sí, ja us avanço que aquest potser serà un dels pocs “posts” que parlen del concurs de focs de Tarragona, on no veureu ni una sola foto de cap castell de focs. Per què? Per tal de donar protagonisme a allò que normalment no es veu.

Voldria tornar a agrair l’oportunitat donada pels companys de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, especialment al Xavi i a l’Hèctor pel tracte i les facilitats donades durant tots aquests dies. Moltes gràcies!

P.D. Si voleu veure imatges dels espectacles, us recomano visitar el canal de youtube de Piroart. Allí hi trobareu els diversos videos del passat concurs.

 

No hi ha comentaris

Escriu un comentari