ACTIVITATS - Jordi Brú
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ACTIVITATS

Ajudar-te a adquirir nous coneixements fotogràfics, aprendre com funciona la teva càmera, quines possibilitats t’ofereix i com treure-li el màxim partit, és quelcom molt enriquidor i alhora apassionant. En les activitats fotogràfiques i de descoberta de l’entorn natural, procurem aprendre i passar bones estones amb allò que ens agrada, la fotografia i la natura.

Actualment l’activitat docent la porto a terme com a professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya, i formo part de l’equip d’Imaginem. Per altra banda, dissenyo i porto a terme les activitats fotogràfiques de Montsant Natura i dels Centres Cívics de Tarragona. No dubtis en apuntar-te en qualsevol de les activitats que oferim!

Les properes són:

16/06/19

“SORTIDA DE LA LLUNA PLENA A LA MOLA”

Anirem al parc natural de Sant Llorenç i l’Obac, concretament a la serra de l’Obac, per buscar (i trobar) el punt exacte des del qual la lluna plena sortirà per darrere del monestir romànic de Sant Llorenç del Munt, situat al cim de la Mola. Des d’allà escollirem si volem fer fotografies o preferim fer un timelapse de la sortida de la lluna.

Activitat organitzada amb Imaginem.

Informació i inscripcions.

Juliol 2019

El viatge de l’any

FÈROE – FJORDS, FRARETS, BOIRES I CINGLERES

Fèroe és encara un paradís per descobrir. Aquestes illes d’origen volcànic que s’alcen enmig de l’Atlàntic, a mig camí entre Escòcia i Islàndia han estat ignorades pels viatges durant molts anys. Ara, que altres destins estan saturats, les nostres mirades s’han dirigit a aquest petit arxipèlag i hem descobert la seva bellesa indòmita formada per una combinació de penya-segats marins impressionants, petits pobles de pescadors amb les seves cases de fusta de colors, impressionants colònies d’ocells marins i una meteorologia canviant que dibuixa contrasts aquí i allà.

Activitat organitzada amb Imaginem.

Informació i inscripcions.

27/07/19

“VIA LÀCTIA A MONTSANT”

Volem tornar a gaudir de les nostres estrelles i aconseguir captar l’essència de l’univers. Serà una activitat d’allò més complerta ja que gaudirem del Montsant, els seus encants i quedarem embadalits de la bellesa de la nit i les imatges que ens dóna.

Activitat co-organitzada amb Montsant Natura.

Informació i inscripcions.

10/08/19

“LIGHTPAINTING”

Una de les nostres activitats estrella és la sortida de Light Painting. Amb la llum artificial ens ajudarem per a ressaltar aquells elements o espais més propers, per tal de donar-los el volum desitjat, així com també jugarem amb diversos colors per tal d’aconseguir efectes irreals, però estèticament molt interessants.

Activitat co-organitzada amb Montsant Natura.

Informació i inscripcions.

14/09/19

“PAISATGE NOCTURN DE MONTSANT”

Quantes vegades heu sortit de nit a fer fotos? De ben segur que menys vegades que durant el dia. És per aquest motiu que durant aquesta activitat fotogràfica us volem portar pel Priorat i descobrir el patrimoni nocturn del Montsant, ja sigui un pont medieval, una ermita… i altres indrets que descobrireu només si us animeu a gaudir d’aquesta experiència diferent.

Activitat co-organitzada amb Montsant Natura.

Informació i inscripcions.

05/10/19

“PHOTOWALK AL SIURANA”

Sabíeu que es pot donar la volta al Pantà de Siurana caminant? El recorregut és fàcil, té molt poc desnivell i la dificultat és mínima. La sortida serà de dia sencer, d’aquesta manera ens ho agafarem amb tranquil·litat per tal de captar tots els moments durant el recorregut.

Activitat co-organitzada amb Montsant Natura.

Informació i inscripcions.

10/11/19

“PAISATGES DE TARDOR AL PRIORAT”

La tardor, a qui no li agrada? A un fotògraf, aquesta estació és una de les més predilectes. Els colors dels arbres, de la vinya, la vida que es desperta, o que s’amaga. Les curiositats de la natura ens desperten les ganes d’agafar la càmera una vegada més. Volem fer-vos gaudir dels paisatges del Priorat, fotografiant la tardor i les vinyes ja vermades però amb el màxim dels seus colors.

Activitat co-organitzada amb Montsant Natura.

Informació i inscripcions.

01/12/19

“ESMORZAR FOTOGRÀFIC AL FALCÓ”

Ens hi posarem ben aviat per tal de contemplar el despertar del Montsant, des d’un punt de vista privilegiat, des del Falcó. Com sempre passa en els esmorzars fotogràfics, després gaudirem d’una taula ben parada per a recuperar forces i afrontar la resta de matí.

Activitat co-organitzada amb Montsant Natura.

Informació i inscripcions.

I també tenim activitats a mida per a poder disfrutar quan vulgueu! Les podeu trobar a: