Què és el Calendari Solidari 2017?

Estic molt content de poder-vos presentar el projecte del “Calendari Solidari”.
No són només imatges, no és només un calendari, és molt mes!
TOTS els beneficis es destinaran a les tasques que de manteniment i senyalització que fa la Secció Excursionista del Reus Deportiu. Per a poder portar a terme aquesta tasca, els fan falta recursos econòmics per a pagar els materials, sobretot els pals indicadors. Els que som de caminar per aquestes muntanyes, agraïm la presència d’aquestes indicacions per a no perdre’ns. Però aquests pals no es posen sols, hi ha un grup de gent al darrera que inverteix hores del seu temps lliure, de forma totalment altruista, perquè hi hagi camins amb bones indicacions.
Jo no puc acompanyar-los els dies que van a col·locar-los o a fer-ne el manteniment, però el calendari vol ser el meu granet de sorra per tal d’ajudar-los. Per això, tots els beneficis els destinarem amb aquesta finalitat.
Agraïr també la col·laboració de Montsant Natura, sense el qual algunes de les imatges incloses no haguessin estat possibles.
Si vols fer un regal per aquestes festes, i vols que a més tingui un valor afegit, aquest és el teu regal!
Els podreu trobar a partir del 30 de novembre. En breu us direm totes les presentacions públiques que farem on el podreu comprar, així com també tots els establiments col·laboradors que en tindran a la venta.
Espero que us agradi la idea, estic segur que a casa vostra hi pot quedar fantàsticament bé!
Portada del Calendari Solidari 2017

Portada del Calendari Solidari 2017

 

_mg_4276-copy

Portada i contraportada del Calendari Solidari 2017 

 

_mg_4283

Contraportada del Calendari Solidari 2017, on deixem molt clar on aniran destinats el diners

 

_mg_4285-copy

Pàgina interior del Calendari Solidari 2017